Намали сметката си за телефон и помогни на Фондация „0700“

намали сметката си за телефон
82 / 100

Важно е да си помагаме!

За това искаме да дадем гласност на призива на Фондация „0700“, защото в момента те се нуждаят от подкрепа.

Благодарение на фондацията всеки може да намали сметката си за телефон!

Фондацията e социален проект помага за намаляването на сметките за телекомуникационни услуги и спестяването на излишни разходи, като предоставя алтернативни номера на платените, тъй като номерата започващи с 0700 не влизат в безплатните минути на абонаментните планове. Като използвате тяхното приложение, може да се предпазите от начисляването на завишени сметки към месечните Ви фактури за мобилен/стационарен телефон. Дейността им се осъществява основно със софтуерни продукти, които подпомагат достъпа до аллтернативните номера.
В тази връзка, техният призив е свързан с поддържането на мобилно приложение за iOS, която годишна такса възлиза на 99$ (Приблизително 180 лв.). Това е и единствената такса, с която услугата изпитва затруднения да генерира средства, за да бъде заплатена.
Начини, по които може да подкрепите Фондация „0700“ вижте ТУК.
И накрая, но не на последно място, бихме искали да призовем и други компании, които имат възможност, да последват нашия примери и да помогнат финансово или разбира се чисто информативно, с цел подобен тип безплатни услуги да достигат до повече хора!
Можете да се свържете с нас тук!