ЛИЧНИ ДАННИ

Политика за поверителност във връзка с обработването на лични данни

Политиката ни за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре Вас- нашите клиенти.
Моля, прочетете нашата политика за поверителност внимателно, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме Вашите лични данни в съответствие с нашия уебсайт.

Перфектният подарък приемаме защитата на личните данни за наше задължение и се стремим да обработваме Вашите лични данни според Регламент (ЕС) 2016/679 („Общият регламент на ЕС относно защитата на данните“ или „ОРЗД“). Също приемаме за наше задължение да Ви уведомим за начина, по който събираме, използваме, предаваме и защитаваме Вашите лични данни, когато Вие използвате нашия уеб сайт.
Запазваме си правото периодично да актуализираме и изменяме настоящата Политика за поверителност, за да отразяваме всички изменения на начина, по който обработваме личните Ви данни или измененията на вашите законови изисквания. В случай на такива изменения, ние публикуваме изменената версия на Политиката за поверителност на нашия уеб сайт и Ви препоръчваме периодично да проверявате съдържанието ѝ.

Perfektniatpodarak.bg e собственост на “ПРЕСЪНТСКУЕЪР” ЕООД. Ние сме юридическо лице, което е регистрирано по българското законодателство със седалище и адрес на управление – БЪЛГАРИЯ; област София (столица), община Столична, гр. София 1220, район р-н Сердика, бул. ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА No 7; ЕИК 204926727.
При нужда за връзка относно обработването на Вашите лични данни, може да се свържете с наш служител на електронна поща info@presentsquare.com.

Каква лична информация за клиентите събира “ПРЕСЪНТСКУЕЪР” ЕООД и какви са целите, за които я използва?
Информацията, която събираме за нашите потребители ни помага да подобряваме обслужването.
Типовете информация, които събираме са следните:
Информация, която ни давате: Всички данни, които ни предоставяте, чрез въвеждането им на нашия сайт или по друг начин, се използва за да удовлетворим Вашите нужди, да подобрим пазаруването Ви, както и комуникацията си с Вас;
Автоматична информация: Получаваме различни типове информация, когато взаимодействате с нас. Например, както много сайтове и ние използваме “бисквитки”, като така получаваме определен тип информация, когато вашият уеб браузър има достъп до perfektniatpodarak.bg;
Имейл комуникация: За да бъдем по-полезни за Вас, ние получаваме информация, когато отворите имейл изпратен от името на perfektniatpodarak.bg. Всеки потребител изрично дава съгласието си да получава рекламни съобщения на своята електронна поща. Когато изпращаме даден имейл, ние правим проверка на списъка с потребители, които ще получат този имейл. В края на всяко имейл съобщение има линк, чрез който можете да се откажете от получаването на тези имейли. Освен ако имейлите не са нужни за изпълнението на Вашата поръчка.

За какъв срок ще съхраняваме Вашите лични данни?
Вие винаги може да поискате от нас да изтрием определена информация и ние ще отговорим на това искане, освен ако приложимото законодателство или законни интереси не налагат запазването на информация.

Какво са бисквитките?
Уеб сайтовете използват бисквитки, за да предложат персонализиране на потребителите и да събират информация за използването на уеб сайта. Много уеб сайтове използват бисквитки и за съхраняване на информация, която се използва за съгласуване между секциите на сайта, например кошница за пазаруване или персонализирани страници.
За да Ви гарантираме максимално приятно сърфиране в perfektniatpodarak.bg, ние също използваме биксвитки, които са задължителни за правилното функциониране на сайта и които гарантират сигурен достъп, и ограничават риска от атаки срещу сайта.

Споделяме ли информацията, която ни давате?
Предоставените от Вас лични данни се събират, съхраняват, обработват и използват от “ПРЕСЪНТСКУЕЪР” ЕООД и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително дружества извършващи куриерски услуги и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока.

Защитена ли е моята информация?
За да защити Вашата информация по време на предаването й, perfektniatpodarak.bg използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който криптира информацията, която въвеждате.
perfektniatpodarak.bg не съхранява информация за Вашите дебитни и кредитни карти.

До каква лична информация имам достъп?
В съответствие с приложимите разпоредби имате следните права:
на коригиране: когато считате, че вашите лични данни са неточни или непълни, можете да поискате такива лични данни да бъдат съответно променени;
на изтриване: можете да поискате изтриването на личните Ви данни, доколкото това е разрешено от закона;
на ограничаване: можете да поискате ограничаване на обработката на Вашите лични данни, освен ако това би противоречало на наше правно задължение;
на възражение: можете да възразите срещу обработването на личните Ви данни на основания, свързани с конкретната Ви ситуация. Имате абсолютно право да се противопоставите на обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, което включва профилиране, свързано с такъв директен маркетинг;
да оттеглите вашето съгласие: когато сте дали съгласието си за обработка на Вашите лични данни, имате право да оттеглите Вашето съгласие по всяко време; Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на данните на субекта, основано на даденото от него съгласие преди оттегляне му и на обработка основаваща се на друго правно основание;
да подадете жалба до компетентния надзорен орган – Комисия за защита на личните данни;
“ПРЕСЪНТСКУЕЪР” ЕООД Ви дава достъп до информация за поръчките направени от Вас. Тъй като поръчките се правят без регистрация, данни за поръчки направени без регистрация, получавате на своята електронна поща.

Какъв избор имам?
Всеки потребител има право да откаже предоставянето на своята лична информация, с което се ограничават неговите функции.
Всеки потребител има право да не предостави информацията си на трети лица, когато същата информация се използва с рекламни цели.

Чрез извършване на ПОРЪЧКА и попълването на формуляри с лични данни, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ дават своето изрично и недвусмислено съгласие, че техните лични данни могат да бъдат съхранени и използвани от “ПРЕСЪНТСКУЕЪР” ЕООД и от партньори по договор на Перфектният подарък за:
Маркетинг дейности чрез получаването на информационни или търговски съобщения (оферти, промоции, рекламни и маркетингови съобщения на perfektniatpodarak.bg, и на трети лица, с които Перфектният подарък има отношения от всякакъв вид) на предоставените e-mail адреси от ПОТРЕБИТЕЛИ и КЛИЕНТИ;
Участие в конкурси, промоции;
Изпращане на нетърговски или административни съобщения (промени в сайта, администриране и т.н.);
Необходими вътрешни статистики за подобряване на предоставените качества на услуги и изображението на САЙТА и за създаване на нови характеристики, елементи, промоции, функциониране и нови услуги;
За да осигури достъпа до ограничени раздели на САЙТА;
Пазарни изследвания;
Следене на продажбени данни.

Ако изберете да посетите Перфектният подарък, както онлайн – https://perfektniatpodarak.bg, така и във физически обект, Вашето посещение или спор относно поверителността стават обект на настоящата политика за поверителност. За неуредените в настоящата политика въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.