Увеличете качество на вашата любима снимка

Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки!

Подарявате усмивка
За повод и без повод може да разчитате на нас! Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки! Винаги даваме най-доброто от себе си, за да предложим най-ефектните и качествени подаръци.

Преди След
Remove
  • Общо: 0.00 лв.

ДОЗА ЩАСТИЕ

Увеличаване на качеството на снимка

Решихме, че е нужно да добавим един по – специфичен продук, а именно възможност за увеличаване на качеството на снимка.
Наясно сме, че е много трудно хем да избереш снимката, която най – много ти харесва, хем да бъде добре осветена, хем да бъде с високо качество, хем да бъде в близък план … Така е, доста изисквания станаха, а да не говорим, че много често я имаме препращана през различни приложения или я сваляме от някъде и то качестовот съвсем се загуби. Е вече с този продукт, който имаме за цел по – скоро да улесни поръчката на подарък свързан със снимка, но и не само няма да имаш такива проблеми.

Какво да очаквате

Цялостното качество на снимката се повишава, като не говорим само за големината на снимката в пиксели или килобайти и мегабайти, а говорим и за, добавяне на дълбочина, изостряне на детайлите, подобряване на цветовете, а като видиш разликата в лицата на хората е там вече ще останеш без думи. Естествено, ще ти изпратим и примерен вариант с воден печат, защото все пак – Проверката е майка на доверието! Веднага щом го одобриш, ще разпечатаме и изпратим твоята снимка, а след като потвърдим плащането ще получиш и нейният дигитален вариант. Да, вече не е невъзможно да възстановиш качеството на някоя стара снимка или на такава, с чиито оригинален файл не разполагаш, поради ред причини!

Също може да харесате …

Гравюра по твоя любима снимка

24.00лв. – 110.00 лв.

Детска дървена лампа с име по избор

79.00лв. – 119.00 лв.

Комикс портрет по твоя снимка

19.00лв. – 79.00 лв.

Детска лампа Зайче с име по избор

79.00 лв.

Дигитална рисунка с молив на домашен любимец

19.00лв. – 79.00 лв.

Детска лампа Ракета с име по избор

79.00 лв.