Оцветете вашите стари снимки

Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки!

Подарявате усмивка
За повод и без повод може да разчитате на нас! Нашата мисия е Вашето щастие и това на Вашите близки! Винаги даваме най-доброто от себе си, за да предложим най-ефектните и качествени подаръци.

Преди След
Remove
  • Общо: 0.00 лв.

ДОЗА ЩАСТИЕ

Оцветяване на черно-бяла снимка, като освен това увеличаваме и качеството й!

Не е ли време да осъвремениш всички стари, захабени, черно-бели снимки?
В момента ние ти предлагаме една страхотна възможност да го направиш. Може да използваш нашето предложение и да сътворим заедно един уникален и неповторим подарък за баба, дядо или всеки близък, който има албум с много стари снимки.

Какво да очакваш

Оцветяване на снимката, с възможно най – близки до реалните цветове, определно ще се изненадаш от резултата. Цялостното качество на снимката се повишава, като не говорим само за големината на снимката в пиксели или килобайти и мегабайти, а говорим и за, добавяне на дълбочина, изостряне на детайлите, подобряване на наситеността и контраста, а като видиш разликата в лицата на хората, е там вече ще останеш без думи. Естествено, ще ти изпратим и примерен вариант с воден печат, защото все пак – Проверката е майка на доверието! Веднага щом го одобриш, ще разпечатаме и изпратим твоята снимка, а след като потвърдим плащането ще получиш и нейният дигитален вариант. Да, вече не е невъзможно да възстановиш качеството на някоя стара снимка или на такава, с чиито оригинален файл не разполагаш, поради ред причини!

Също може да харесате …

Гравюра по твоя любима снимка

24.00лв. – 110.00 лв.

Детска дървена лампа с име по избор

79.00лв. – 119.00 лв.

Комикс портрет по твоя снимка

19.00лв. – 79.00 лв.

Детска лампа Зайче с име по избор

79.00 лв.

Дигитална рисунка с молив на домашен любимец

19.00лв. – 79.00 лв.

Детска лампа Ракета с име по избор

79.00 лв.