Перфектният подарък - Гравюра на твоя снимка

Предимства на лазерно гравирана снимка върху дървена плочка

преди 1 година · чете се за 2 мин.
Гравюра на лична снимка

Предимства на лазерното гравиране

Лазерното гравиране има много предимства като начин за работа с Вашите снимки.
Едно от водещите е съхранението. “Дълголетието” на фотографиите намалява правопропорционално на това, колко лесно е те да бъдат заснети. Сега, когато всички имаме камери в джобовете си, можем да запишем всичко, което снимаме. Докато разбира се устройството, на което са заснети не се повреди. Или без да искаме загубим картата-памет, на която са качени нашите прекрасни снимки. Или след твърде много променяне на паролата за облачният ни акаунт, вече не може да получим достъп до него… Особено от последния пример, още усещам горчивия вкус на неправдата.
В този ред на мисли, дори принтирането на снимките на хартия, не гарантира тяхното по-нататъшно съхранение. От друга страна обаче, лазерно гравираните снимки на дървени плочки са доста солидна алтернатива за запазване на скъпите моменти. Също не трябва да се тревожите за рамка, поради простата причина, че такава не ви е нужна. Все пак Вашата снимка е лазерно гравирана на дървена плочка от рециклирани, пресовани, дървесни частици, оборудвана със закачалка за стена и стойка за маса, за да може да бъде поставена на практика навсякъде.

Друго важно предимство е детайлността и разнообразието. Поради своята прецизност, лазерното гравиране позволява създаване на изкуство с ниво на детайлите, което сте имали в оригиналния кадър. Буквално, дадена снимка може да бъде пресъздадена почти напълно точно върху парчето дърво с изключителна автентичност.

И последното предимство, но не по значение е подаръчният аспект. Освен, че съхранявате снимките в “безопасност”, лазерното им гравиране изглежда наистина страхотно. И тази страхотна визия съчетана с приятното чувство да дариш на някой близък усмивка, ви дава възможността да превърнете най-добрия си спомен в перфектният подарък!

Ревю от
Александра Върбанова
02.04.2020г.
Благодаря много за гравюрата. Не само изработката беше уникална,но и екипът-учтив и винаги на среща за всякакви въпроси ❤❤❤

Контакти

Социални мрежи